Morská svadba od Wedday
Je tu leto a k nemu patrí slnko, more, pláž, farby, osviežujúce drinky, zábava, dovolenka…
My
vo Wedday síce nemôžeme oddychovať, lebo práve máme pracovnú sezónu v
plnom prúde, no vďaka našej morskej svadbe sme sa predsa len na chvíľu
ocitli v diaľavách morských vôd. Splnil sa nám tak trošku aj sen, lebo
doteraz si ešte ani jedna naša nevesta nevybrala túto tému a pritom je
to tak krásne! No posúďte sami, ako sa vám páči azúrová v kombinácii s
pieskovou a bielou – to boli nosné farby na akých sme sa s našou
nevestou Zuzkou dohodli a tak sme ladili všetko od svadobných oznámení a ostatných tlačovín, cez sladkosti, výzdobu, až po jednorázové plážové svadobné fotoaparáty.
A prečo práve more? To nie je žiadna náhoda, Zuzka a Paul su vášniví potápači, preto im bola táto téma tak blízka a rozhodli sa ju vyzdvyhnúť na svojej svadbe. Hostina sa konala v presklennej zimnej záhrade v kaštieli RVS Studené, za sklami priestoru je fontána a v pozadí bazén. Keď sme použili na stoličky tyrkysové mašle, krásne to priestor oživilo a zároveň prepojilo s exteriérom. Jemnými krémovými doplnkami a bielo – krémovými kvetmi sme to všetko zjemnili.
Potrpíme si na dokonale zladené nastretie stola, tentokrát to bol morský motív v podobe jemných mušličiek, piesku a špagátu, ktorým sme dotvorili tyrkysovo hnedé svadobné tlačoviny, sviečky a kvetinové aranžmány. Pieskové svadobné nastierania sme previazali namorníckym uzlom. Dokonca sa nám podarilo zohnať aj jednorázové svadobné fotoaparáty v tyrkysovej farbe mora 🙂
Svadobná hostina sa nezaobíde bez sladkých dobrôt. U nás nechýbali drobné cupcaky tématicky zdobené tyrkysovými kvietkami. Elegantne naservírované na sladkých stoloch boli k dispozící pre všetkých, ktorí si radi pochutia na dobrých a kvalitných dezertoch.
Nechýbala ani morská svadobná torta, ktorú zdobil jemný tyrkysový marcipán a živé kvety spoločne s drobnými mušličkami. Predsízna práca mala aj náležité ocenenie. Podávala s vanilkovou zmrzlinou a bola nepochybne príjemným a osviežujúcim záverom letnej svadobnej hostiny.
Foto: Katarína Bako